BAINBRIDGE GARDEN concrete pavers
       
     
garden seating
       
     
planting box
       
     
flower closeup
       
     
door detail
       
     
landscape overview
       
     
fence detail
       
     
landscape plan rendering
       
     
BAINBRIDGE GARDEN concrete pavers
       
     
BAINBRIDGE GARDEN concrete pavers

 

BAINBRIDGE GARDEN

Location: Bainbridge Island, WA
Status: Complete 2011

A courtyard garden on Bainbridge Island is enclosed by double sided cedar screens, gently filtering views and creating privacy from the street.  An intimate dining space is created for small parties, and a blend of hard and soft surfaces make distinct spaces for gathering and walking.  Custom precast pavers are offset to recall an informal path on the beach.

 

Design Team: Jody Estes, Matt Wittman
Contractor: Pyramid Construction
Photographer: Grant Wilds

garden seating
       
     
garden seating
planting box
       
     
planting box
flower closeup
       
     
flower closeup
door detail
       
     
door detail
landscape overview
       
     
landscape overview
fence detail
       
     
fence detail
landscape plan rendering
       
     
landscape plan rendering